| Pisemo pricu... | |
|
+3jovan-fun serano Ninaenaaaaaaaaa tinta92 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
tinta92 .:*Admin*:.
Broj poruka : 469 Godina : 31 Datum upisa : 03.12.2007
| Naslov: Pisemo pricu... Ned Dec 16, 2007 9:57 pm | |
| -neko ce poceti(npr. ja) -ostali se nadovezuju na prethodni text i tako smisljamo pricu... -moze da bude o bilo kome,bilo cemu -moze da bude smesna,tuzna,nelogicna,kako god vi zelite...ja cu samo poceti... -----ajde da krenemo ovo moze da bude zanimljivo----- Bio jednom jedan | |
|
| |
Ninaenaaaaaaaaa .:*Admin*:.
Broj poruka : 1273 Godina : 32 Location : Al lado de mi Victor... Datum upisa : 30.11.2007
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Ned Dec 16, 2007 11:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Ned Dec 16, 2007 11:50 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih | |
|
| |
Broj poruka : 1273 Godina : 32 Location : Al lado de mi Victor... Datum upisa : 30.11.2007
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Ned Dec 16, 2007 11:57 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Pon Dec 17, 2007 12:00 am | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Pon Dec 17, 2007 12:07 am | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Pon Dec 17, 2007 12:09 am | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. | |
|
| |
jovan-fun serano .:*Admin*:.
Broj poruka : 121 Godina : 33 Location : sa tete na pustom ostrvu Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Pon Dec 17, 2007 2:35 am | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 11:43 am | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg... | |
|
| |
Broj poruka : 121 Godina : 33 Location : sa tete na pustom ostrvu Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 1:02 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 1:34 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 5:49 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 10:00 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 10:39 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 10:47 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 10:50 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira. | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 11:03 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Uto Dec 18, 2007 11:40 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 12:23 am | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu.... | |
|
| |
*rbd*Y*serrano*girl En el principio
Broj poruka : 38 Godina : 30 Datum upisa : 17.12.2007
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 6:03 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu i zaključao je u sobu da ne može da pobegne.Ali ona.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 9:10 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu i zaključao je u sobu da ne može da pobegne.Ali ona je u tome opet nekako uspela.Otisla je... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 9:16 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu i zaključao je u sobu da ne može da pobegne.Ali ona je u tome opet nekako uspela.Otisla je,ali ovog puta ne u samostan jer je znala da će je... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 9:19 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu i zaključao je u sobu da ne može da pobegne.Ali ona je u tome opet nekako uspela.Otisla je,ali ovog puta ne u samostan jer je znala da će je tamo pronaci,pa je otisla... | |
|
| |
Tica*ps En el principio
Broj poruka : 41 Godina : 30 Location : Madrid Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 9:56 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu i zaključao je u sobu da ne može da pobegne.Ali ona je u tome opet nekako uspela.Otisla je,ali ovog puta ne u samostan jer je znala da će je tamo pronaci,pa je otisla da se ubije da bi bila blizu svog jadnog papagaja. Ali... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pricu... Sre Dec 19, 2007 11:44 pm | |
| Bio jednom jedan hemicar koji je ziveo daleko od svih i bio je malo lud Ziveo je sam...imao je samo jednu sestru koja se zamonasila kada je imala samo 10 god. Njegova sestra se zamonašila iz razloga sto joj je uginuo papagaj,bez kojeg nije mogla da smirom da živi i otišla u manastir da bi bila blizu boga,jer je mislila da ce tako zauvek biti blizu njenog uginulog papagaja.Nije joj bilo lose u manastiru sve dok nije došao njen brat da je vodi kući.Uz puno muke on je u tome i uspeo ali ona je pobjegla od kuće jer nije mogla da se razdvoji od svoje cimerke iz manastira.Mnogo je patila zbog toga,ali je ipak morala da ostavi brata zbog maltretiranja.On je brzo odveo u kucu i zaključao je u sobu da ne može da pobegne.Ali ona je u tome opet nekako uspela.Otisla je,ali ovog puta ne u samostan jer je znala da će je tamo pronaci,pa je otisla da se ubije da bi bila blizu svog jadnog papagaja. Ali u trenutku kada je prislonila majusni pistolj svojoj slepoocnici proletela je ptica zgrabivsi pistolj na njenu zalost. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisemo pricu... | |
| |
|
| |
| Pisemo pricu... | |
|