|
| Reci Pesama | |
| | Autor | Poruka |
---|
Tica*ps En el principio
Broj poruka : 41 Godina : 30 Location : Madrid Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Reci Pesama Pet Feb 08, 2008 3:52 pm | |
| Mozete li da stavite reci nekih pesama plz... (ako moze i prevod) | |
| | | Ninaenaaaaaaaaa .:*Admin*:.
Broj poruka : 1273 Godina : 32 Location : Al lado de mi Victor... Datum upisa : 30.11.2007
| Naslov: Re: Reci Pesama Sub Feb 09, 2008 7:50 pm | |
| reci koje ti trebaju reci a za prevod imam samo sa empezar deste cero | |
| | | Jaca_Buntownica Miembro
Broj poruka : 170 Godina : 29 Location : Na pustom ostrvu sa Ponchom i Chrisom Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 12:14 am | |
| ewo ja imam Ser o parecer -Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN…
FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF
SALVAME
Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
REFREN..
QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN
UN POCO DE TU AMOR
Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vishe Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
Daj mi znak, minut za prichu Daj mi samo jednu shansu Da uchinim da me volish svakim danom sve vishe
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
REBELDE
Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu |Buntovnik sam
FUERA
Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim...
SOLO QUEDATE EN SILENCIO. ~Samo ostani u tisini~
Nadjem te budnog Kažeš mi "žao mi je" I pustis jednu suzu Grliš me, a ja se hladim Trazis me da te poljubim A ja gubim dah
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan trenutak dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Imam toliko straha i ne mogu da shvatim Gde sam pogrešio Grliš me a ja se hladim Moliš me da te poljubim A ja polako gubim dah…
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Dajmi mi ruku Vratimi mi dah Reci mi da me voliš I da nisi kriv
Bar jedan momenat reci Da nije istina…
Samo ostani u tisini … Zagrli me jedan momenat Dacu ti poslednji poljub… Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe.
Enséñame ~Nauci Me~
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim. I znam da umires zamnom, zivis za mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da me je ponekad samo strah. Ali zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te
Refren: Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Ljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose, Moram da priznam Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vise i vise I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te...
Refren...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me... I da se saosecam sa tobom... Polako se hladi, Hocu da te vidim odmah...
Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides.. | |
Broj poruka : 170 Godina : 29 Location : Na pustom ostrvu sa Ponchom i Chrisom Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 12:16 am | |
| Santa no soy ~Nisam svetica~
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren:
Svetica nisam,i necu biti…
Refren:
Liso , Sensual ~Prava , Sensualna~
Videla sam ga , kako dolazi , nikada nisam videla takvog lepog decka Videla sam ga , kako prolazi pred mojih ociju kao san Ali sam ga izgubila u instantu , u medjuvremenu sam pala , samo mogu da se setim njegove kose , pravu i sensualno.
Video sam je , kako dolazi kao boginja izmedju ljudi Video sam je , kako prolazi i pogledali smo se direktno Ali je decko bio ljubomoran , i napravio me kao velikog medveda , samo mogu da se setim miris njene kose
Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Kako moci zaboraviti , ako mi je ostalo duboko Kako da prestane da mi nedostaje , ako je ostala u mom snu
Mozda , mozda smo dve iste duse Mozda se nadjemo bilo gde Imam nadu , ako nije danas onda sutra Znam da ce se uskoro vratiti njena/njegova kosa , prava i sensualna
Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Kako moci zaboraviti , ako mi je ostalo duboko Kako da prestane da mi nedostaje , ako je ostala u mom snu.
Lento ~Polako~
Gubim glavu i svu kontrolu Zamisljajuci da sam negde gde nisam Pod senkom jednog zamka U kom smo samo ti i ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi
Ja, ocarana muzikom, i ti Gospodar mog zivota, princ na belom konju Koji me dovodi do ludila I cini da pomeram kukove U stranu, u stranu
REF. 2x: Polako Ne zeli da san koji sanjam se zavrsi, igraj Polako Sanjaju RBD sa Lunijem Tunsom Polako Igramo u mom snu crtanih filmova Polako Uradi dobro, polako, igraj polako
Oni su bili u reci u sobi Vodopad tihe vode sa mnogo pritiska Ovaj san nema uopste objasnjenje On je ludost koja ubrzava Srce
I tu je zabava u nasem zamku Nema nikoga, sami smo, ti i ja Ne zelim nista vise samo da igram sa tobom U stranu, u stranu
REF. 2x
Ne zelim da me probude iz sna Nece me naterati da stavim noge na zemlju Nemoj da mi uzimas iluziju da sam tvoj gospodar Ne zelim da gledam kako se ova knjiga zatvara
Noc se ne zavrsava, i jos manje se zavrsava nasa ljubav Ti ces biti moja draga u mojoj prici, u mojoj istoriji, u mojoj predstavi Dok prolazi vreme, sve vise te zelim, i necu otici I napustiti san, ljubavi, koji nas je spojio
Ljubavi, ne idi od mene, ne Nemojmo da menjamo nasu sudbinu Osecam da mi se Srce ubrzalo Pritisak se ubrzava zbog tebe
I zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako je, osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok igras uz reggaeton
REF. 2x
Ne zelim da se probudim iz sna u kome osecam Da sam sa tobom, igram polako uz reggaeton Ne zelim da se probudim, iako vec svice Ova strast me ubija i izludjuje me
Polako Luni Tuns Polako RBD Polako Iz Meksika za ceo svet Reggaeton postaje buntovan Los Bendzamins, jos lebdenja
Money, money ~Pare, pare~
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti luda, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da placem (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Otro dia que va ~Jos jedan dan prolazi~
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se uskoro moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x
REF. 2x
Asi soy yo ~Takva sam ja~
Ako mislis da cu te proganjati Nemoj ni da sanjas, nisam takva Potrazicu te bilo gde I cinicu to bilo kada Ja se pomeram na svoj nacin Takva sam ja
Zelim da znas vec jednom o meni Ne ocekujem nista od tebe I ako zelim, naci cu te Ako zelim, poljubicu te Ako zelim, slagacu te Zato sto...
REF: Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga gde hocu Takva sam ja, takva sam ja Ne zanima me sta izmisljaju, ne zanima me sta misle Takva sam ja, takva sam ja Ne pricam u prazno, uvek direktno pogadjam u metu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, kako je tesko biti ja
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro, ako ti tako odgovara Kada sam sa nekim slobodna sam, bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
I ako postoji neka druga koja te cini srecnim Nemoj ni da mislis na patnju Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto...
REF.
Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me...
Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto...
Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga bilo gde Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, onaj ko me voli neka me voli Takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja I ako saznas da sam dobra, to je istina, u svakom slucaju, jao...
Tu amor ~Tvoja ljubav~
Moja ljubavi, nisam siguran Koje prave reci da kazem Mozda ce ove proste reci Najbolje objasniti Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vise svakoga dana
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko te volim Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvog srca Ovo je mesto za pocetak
REF: Tvoja ljubav ja cu uvek biti Tvoja ljubav znaci svet za mene Bices zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav
Tvoja ljubav...
Moja ljubavi, volim te sve vise Sa svakim pogledom u tvoje oci Mozda ce ove proste reci Najbolje opisati Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vreme
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko si mi potrebna Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvoje duse Recima koje ce ti staviti do znanja
REF.
Ti si jedina koja mi treba u mojim rukama Veruj mi, ove reci koje govorim Su reci koje dolaze pravo od mog srca Kako da uradim da verujes Nista vise ne znaci toliko Kao sto ti znacis meni
Ti si jedina u mojoj dusi... Ti si jedini u mojoj dusi... Volim te... Volim te... Obozavam te... Obozavam te... Tvoje usne... Tvoje usne... Tvoje oci... Tvoje oci... Moja ljubavi... Moja ljubavi...
REF.
Tvoja ljubav...
Tvoja ljubav...
Tras de mi ~Iza mene~
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo...
Celestial ~Nebeski~
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bez straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim _________________
Este corazon ~Ovo Srce~
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF. | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 12:20 am | |
| Que Hay Detras ~Sta Ima Iza~
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjost I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjujem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjujem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza...(bis)
Fui La Nińa-Bila sam devojcica RBD
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
PorukaNaslov: Re: Prevod Pesama Sun Jan 13, 2008 12:11 pm Odgovoriti sa citatom Aún Hay Algo By RBD
Izmedju tebe i mene Pojavljuje se "nesto" Duboko u meni Pronalazim te
Znam da ti i ja Imamo proslost Bolje bi bilo Da se ona ne ponovi
Koza pamti Bio je to tezak rastanak Ali takodje To je bila ljubav koja je cinila cuda
Da li ponekad Pomislis na mene Mozda onda kad me vidis To te cini srecnim Mozda izmedju nas Jos ima ljubavi
Da li ponekad Pomislis na mene Mozda onda kad me vidis To te cini srecnim Mozda izmedju nas Jos ima ljubavi
Izmedju nas ima Ima starih osecanja Za koje sam mislila Da se nece nikad vratiti
Znam da ti i ja Imamo proslost Koja nas je ostavila U samoci Koza pamti Bio je to tezak rastanak Ali takodje To je bila ljubav koja je cinila cuda
Algun dia-jednog dana By RBD
Pogledi su nam se sreli i zaljubila sam se Bila sam manje ranjiva pored tebe
Ali sve je bila laz Otisao si iz mog zivota I izgubila sam se,izgubila…
I dalje zive uspomene,boli me cak i pomisao na tebe Tuzna sam ali prezivecu, Iako si me zaboravio Pre ili kasnije Shvatices koliko sam te volela.
Jednog dana,kad se zamislis shvatices da ti nesto fali Jednog dana ili sutra osetices da ti nedostajem Duboko u sebi osetices ljubav Niko nezna sta ima dok to na kraju ne izgubi.
Svaki put kada te vidim Ne poricem,boli me Ali znam da jednog dana bicu dobro Iako si me zaboravio Pre ili kasnije Razumeces koliko sam te volela.
Jednog dana,kad se zamislis shvatices da ti nesto fali Jednog dana ili sutra osetices da ti nedostajem Duboko u sebi osetices ljubav Niko ne zna sta ima dok to na kraju ne izgubi…
Jednog dana,kad se zamislis shvatices da ti nesto fali Jednog dana ili sutra osetices da ti nedostajem Duboko u sebi osetices ljubav Niko ne zna sta ima dok to na kraju ne izgubi…
Futuro Ex-Novio By RBD
Ona zeli da ima noc punu zadovoljsta Umire od zelje i ja to osecam To je njen nacin,ali nesto nije kako treba Zavrsicu tako sto cu joj dati sve sto imam
Znam da ovo nije normalno Kako dodje,tako i ode
Ona ne razume da sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja vatra ona me pokrece Ja sam njen buduci-bivsi decko
Vise od uspomena Od bola koji ne odlazi Radim sve sto mogu Ali ipak prihvatam njenu igru To je njen nacin,ali nesto nije kako treba Zavrsicu tako sto cu joj dati sve sto imam
Znam da ovo nije normalno Kako dodje,tako i ode
Ona ne razume da sve sto imam nece promeniti ono sto osecam ona je moja vatra ona me pokrece Ja sam njen buduci-bivsi decko
Ona ne razume da sve sto imam nece promeniti ono sto osecam ona je moja vatra ona me pokrece Ja sam njen buduci-bivsi decko
Zelim vise zato mi to i daj Zelim vise Hajde…
Iako znam da mogu da joj kazem ne U jednom delu mene zelja se krije Prestacu da pokusavam prestacu da rizikujem Dok izlazi sunce A noc se skriva
Inalcanzable-Nedostizan RBD
Osecam te tako blizu i tako daleko u isto vreme Desifrujem tvoju tisinu I onda zamisljam da sam blizu tvoje koze Ali gubim se pokusavajuci I sve vise zelim da ti pruzim ljubav Ali me nikad ni ne primecujes Kad bi znao da bih umrla zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan kao zvezde,tako dalek Skoro nemoguca ljubav Neunistiva kao vazduh Tako si nedostizan,tako plemenit kao andjeo Skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Postao si nedostizan…nedostizan
Zivim u uverenju da je samoca Kada te neko povredi Ne znam kako da ti kazem da ne postoji niko osim mene Ko ce te bezrezervno voleti Kako boli videti te da umires za nekim ko te nikad nece usreciti Kad bi znao da bih umrla zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan kao zvezde,tako dalek Skoro nemoguca ljubav Neunistiva kao vazduh Tako si nedostizan,tako plemenit kao andjeo Skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Postao si nedostizan…nedostizan
Nedostizan kao zvezde,tako dalek Skoro nemoguca ljubav Neunistiva kao vazduh Tako si nedostizan,tako plemenit kao andjeo Skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Postao si nedostizan…nedostizan Nedostizan… Nedostizan… Nedostizan…
Let the music play-Pusti muziku By RBD
Poceli smo plesati i ljubav nas je dovela u trans Cim smo poceli da se pokrecemo Muzika je svirala dok smo igrali Ljugbav nas je obuzela
Mislila sam da je jasna Da ideja koju delimo Ovo osecanje samo izmedju nas
Ali kada je muzika promenjena Plan je izmenjen Otisao je da plese sa nekom drugom
Poceli smo plesati i ljubav nas je dovela u trans Ali on je sada sa nekom drugom… Sta ljubav zeli da uradim? Oh… Ljubav rece:
Pusti muziku,on nece pobeci Zadrzi dobro raspolozenje i vratice ti se sam Pusti muziku,on nece pobeci Sarm ne moze da ignorise,nikad te vise nece ostaviti Ne,ne,ne…
Pusti muziku, pusti muziku Pusti muziku, pusti muziku
Ona sa pretvara da je nas ples obican ali vidim Ona plese okrenuta prema meni,o da
Da shvatila je da smo stvarno zaljubljeni Magija od samog pocetka Ljubav me dovodi u trans Osetila je kako se krecem Iako smo plesali odvojeno
Poceli smo plesati i ljubav nas je dovela u trans Cim smo poceli da se pokrecemo Ljubav rece:
Pusti muziku,ona nece pobeci Zadrzi dobro raspolozenje i vratice ti se sama Pusti muziku,ona nece pobeci Sarm ne moze da ignorise,nikad te vise nece ostaviti
Ljubav rece: Poleti Pusti je Ljubav ce je vratiti tebi
(Pusti,pusti,pusti) muziku
Ljubav rece: Poleti Pusti je Ljubav ce je vratiti tebi
On sa pretvara da je ples obican ples,ali vidim On plese okrenut prema meni, On plese okrenut prema meni Ljubav rece:
Pusti muziku,on nece pobeci Zadrzi dobro raspolozenje i vratice ti se sam Pusti muziku,on nece pobeci Sarm ne moze da ignorise,nikad te vise nece ostaviti
Pusti muziku,on nece pobeci Zadrzi dobro raspolozenje i vratice ti se sam Pusti muziku,on nece pobeci Sarm ne moze da ignorise,nikad te vise nece ostaviti…
Me voy-Odlazim By RBD
Ja sam volela,ti si se pretvarao Ponasao si se prema meni kao prema andjelu Kao da sam,tvoja jedina… Bila…
Verovala sam u tvoje lazi Ti si ismejao moju podrsku tebi Ukrao si mi ono najbolje,lopove… Ti…
I sad ti kazem Dala sam ti svu svoju snagu,svoje snove U zamenu za to napustio si me Sama sam,zbunjena I razocarana
Bol Ostavio si trag na mom srcu Sta mislis ko si ti Videces,kad se vratis ovde… Bol ce nestati
Sada me tvoja senka progoni Gusi me i rastura Duh onoga sto si nekad bio… Bol ce nestati
Zauvek jaka…Zauvek slaba Zavrsicu,vraticu se,nista nije vecno Presekla sam bol Ovde
I sad ti kazem Dala sam ti svu svoju snagu,svoje snove U zamenu za to napustio si me Sama sam,zbunjena I razocarana
Bol Ostavio si trag na mom srcu Sta mislis ko si ti Videces,kad se vratis ovde… Bol ce nestati
Nemam sta da ti kazem,ne moras da lazes Ponesi svoju izdaju….Ja odlazim!
Ne postoji oprostaj,ne postojimo ti i ja Ne podnosim tvoju izdaju…Ja odlazim!
Ono sto vidis to sam ja…. Ali sad sam otisla…
Bol ce nestati…
No pares-Ne prestaj By RBD
Niko ne moze da ti oduzme slobodu Usprotivi se ako hoce to da urade Nista ne moze da te zaustavi ako verujes Ne zadovoljavaj se malim stvarima Malim stvarima…
Ne prestaj,ne prestaj… Ne prestaj nikada da sanjas Ne prestaj,ne prestaj… Ne prestaj nikada da sanjas
Ne plasi se da poletis Zivi svoj zivot
Ne gradi zidove u srcu Sve sto radis radi zbog ljubavi Pozeli bilo sta Nemas sta da izgubis Ne zadovoljavaj se malim stvarima Ne…
Ne prestaj,ne prestaj… Ne prestaj nikada da sanjas Ne prestaj,ne prestaj… Ne prestaj nikada da sanjas
Ne plasi se da poletis Zivi svoj zivot
Ne zaboravljaj ideje koje vrede Ne unistavaj nista pre nego sto razmislis Bori se hrabro,bez straha,ne prestaj da volis Ne zadovoljavaj se malim stvarima Malim stvarima…
Ne plasi se da poletis Zivi svoj zivot... ________________
Nuestro amor-Nasa ljubav RBD
Tako je carobno sve sto nam se desilo Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
Tako je lako da me nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Nasoj neverovatnoj ljubavi
Sve se zbilo kao san U nasoj ljubavi,tako se desilo
Da jeste Tako je Nema tu sta da se prica
Da jeste Tako je Tako se desila Ova ljubav
Tako je jednostavno,nema tu sta da se objasnjava Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
Ne znam koliko ce ovo trajati Ali danas nema niceg boljeg
Sve je bilo kao san Tako se desila nasa ljubav
Da jeste Tako je Nema tu sta da se prica
Da,jeste Tako je Tako se desilo Ova ljubav Tako je Nema tu sta da se prica Da jeste Tako je Tako se desila Ova ljubav
Tako... Tako... Nema tu sta da se prica Da jeste Tako je Tako se desila Ova ljubav Tako se desila Nema tu sta da se prica Da jeste Tako je Tako se desila Ova ljubav....
Que Fue Del Amor lyrics By RBD
Sta se desilo sa ljubavlju Koja nas je nekada spajala Kako je mogla umreti Za tebe bio sam greska Koju je vreme izbrisalo Koja nije bila vredna zivota
Ali znam da u tom hladnom srcu i dalje ima ljubavi Na kraju priznaces da me ne mozes zaboraviti
Ne mozes me zaboraviti Ne mozes me izbaciti iz srca Odlucila si da potrazis novu ljubav Ali videces niko te nece voleti kao ja
Sta se desilo sa ljubavlju Koja nas je nekada spajala Kako je mogla umreti Za mene to je bilo bolno Osetio sam strah Jer nisam mogao da te zaboravim
Ali znam da u tom hladnom srcu i dalje ima ljubavi Na kraju priznaces da me ne mozes zaboraviti
Ne mozes me zaboraviti Ne mozes me izbaciti iz srca Odlucila si da potrazis novu ljubav Ali videces niko te nece voleti kao ja
Malo po malo,videces Nije sve tako lose ispalo Ali moglo je i bolje Moglo je bolje
Ne mozes me zaboraviti Ne mozes me izbaciti iz srca Odlucila si da potrazis novu ljubav Ali videces niko te nece voleti kao ja Malo po malo,videces Nije sve tako lose ispalo Ali moglo je i bolje Moglo je bolje
Ne mozes me zaboraviti...(ne mozes) Ne mozes me izbaciti iz srca…(ne mozes) Odlucila si da potrazis novu ljubav Ali videces niko te nece voleti kao ja
Quizá-Mozda By RBD
Samo znam da sam se umorio Od borbe protiv vetrenjaca
Znam,postali smo stranci Znam,nase vreme je zavrseno
Mislim da je kasno za razgovor Mislim da nema svrhe cekati Jer mi nikad neces oprostiti
Mozda samo ja ne zaboravljam Poljupce kojih danas nema Mozda tvoj glas cujem u snovima Koji me potseca na srecne dane
S vremena na vreme pogledam kroz prozor Da potvrdim da vise nisi tu
Osecam da sutra nece svanuti Ova ljubav je gotova
Nema vise pitanja Nema razloga za snove
Jer ne zelis da mi oprostis
Mozda samo ja ne zaboravljam Poljupce kojih danas nema Mozda tvoj glas cujem u snovima Koji me potseca na srecne dane
Nema vise pitanja Nema razloga za snove Jer ne zelis da mi oprostis
Mozda samo ja ne zaboravljam Poljupce kojih danas nema Mozda tvoj glas cujem u snovima Koji me potseca na srecne dane _________________
Solo para ti-Samo za tebe
Samo za tebe,zivim za tebe Uzvikujem…Volim te
Mogu da zivim,mogu da budem srecan Samo u tvom narucju Zelim da se smejem,da budem ovde,sanjajuci…bez prestanka… Zelim na osetim,zelim tvoje usne, Na mojima…
Pripijas se uz mene… I tu je kraj Ucinio bih sve… Sa tobom i zbog tebe
Kompletno,takav kakav sam, Samo za tebe,bez maske Kompletno,tako ti se predajem Bez predrasuda,zbog tebe ljubavi Kompletno
Cujem srce,cujem tvoj glas Prica,peva Pruzam ti ljubav,zelim te Moje…sada je i tvoje Sa razlogom,sanjam Zivim za tebe
Samo za tebe,zivim za tebe,uzvikujem…Volim te
Pripijas se uz mene… I tu je kraj Ucinio bih sve… Sa tobom i zbog tebe
Kompletno,takav kakav sam, Samo za tebe,bez maske Kompletno,tako ti se predajem Bez predrasuda,zbog tebe ljubavi
Kompletno,takav kakav sam, Samo za tebe,bez maske Kompletno,tako ti se predajem
Bez predrasuda,samo za tebe...
Una cancion -Jedna pesma By RBD
Ima onih koje pogadjaju dusu Koje cine da pomeras granice Druge koje dopiru do srca Onih koje su nam potrebne Neke koje se ne zaboravljaju Koje pomazu da probudimo strast
Slusam jednu pesmu za tebe,za mene Koja me tera na razmisljanje Kako da prozivim i izrazim ono sto osecam Zelim te Posvecujem ti ovu pesmu…
Sve je pocelo jednim izlaskom Skupim picem U kome sam utopio tugu Dok je bend svirao moju omiljenu pesmu… Bio sam slomljen
Slusam jednu pesmu za tebe,za mene Koja me tera na razmisljanje Kako da prozivim i izrazim ono sto osecam Zelim te Posvecujem ti ovu pesmu…
Gubim vreme Misleci na tebe Znam da mi se nikad neces vratiti
Slusam jednu pesmu za tebe,za mene Koja me tera na razmisljanje Kako da prozivim i izrazim ono sto osecam Zelim te Posvecujem ti ovu pesmu… Posvecujem ti ovu oesmu.... | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 12:20 am | |
| | |
| | | tinta92 .:*Admin*:.
Broj poruka : 469 Godina : 31 Datum upisa : 03.12.2007
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 12:51 am | |
| | |
Broj poruka : 1273 Godina : 32 Location : Al lado de mi Victor... Datum upisa : 30.11.2007
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 1:15 am | |
| super ja cu okaciti ostale sa empezar deste cero | |
| | | Tica*ps En el principio
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 1:36 pm | |
| Jao,hvala,hvala puno | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Ned Feb 10, 2008 3:50 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Pon Feb 11, 2008 11:10 pm | |
| ako treba jos nesto kazite | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Pon Feb 11, 2008 11:39 pm | |
| Empezar desde cero - Pocetak od nule
Ceo svoj zivot, sanjala sam nekog poput tebe Molila sam noci i dane da se naoblaceno nebo razvedri Ne mogu da objasnim, ispunjavas me svojim poljubcima i svojom svetloscu Ne zelim da poreknem, gubim se za tvojom ljubavi Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Sta bih sve dala da se ne udaljavam vise od tebe Zbog tebe promenila bih sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Da se okupam u tvojim snovima, oslobadjajuci se vazduha koji me sprecava da disem Da ispunim svoje zelje koji su mi u srcu
Pocinjuci od nule.... Pocinjuci ispocetka....
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Pon Feb 11, 2008 11:40 pm | |
| No digas nada – Ne govori nista
Moze biti da ja nisam ono sto si trazio A i da ti nisi moja druga polovina Ima vec duze vremena da je ljubav otisla iz ove kuce Nije nam ostalo nista o cemu bi pricali Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
Ne, ne, ne, ne... Ne...
Danas oblaci ne odlaze sa mog prozora I vise ne znam ni zelim li da se probudim Ostavicu svoje srce ispod jastuka Ukoliko jednog dana budes zeleo da se vratis Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
I ne znam hocu li moci izbrisati sa koze Te zabranjene poljubce koje si mi juce dao
Ne… Ne… | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 4:10 pm | |
| NOVI SINGL Nedavno je u prodaju pusten novi singl grupe rbd koji je za kratko vreme oborio sve rekorde slusanosti. U pitanju je "Wanna Play" numera na engleskom jeziku, u kojo svako ima svoju solo deonicu sem Kristofera koji nema.... -Ako hocete da okacim text pesme recite.... | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 4:13 pm | |
| mislim ad to nije nova pesma ali okaci slobodno
ta pesma se nalazi na cd-u rebels | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 4:18 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 4:19 pm | |
| pa da verovatno je tinta nasla neki stari tekst nema veze | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 4:44 pm | |
| ne znam da li je stari ili sta.... bilo je medju novostima od rbd na netu... ali ne mojte mi zameriti ja ne pratim bas sve sta se desava o njima...sorry.... | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 9:25 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Reci Pesama Uto Feb 12, 2008 10:47 pm | |
| - Ninaena ::
- ma opustencija
p.s Jel moze prevod za por besarte?? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Reci Pesama | |
| |
| | | | Reci Pesama | |